Skannaus

Tässä osassa kuvataan [Skanneri]-valikon [Skannaus]-kohdan käyttäjän työkalut.

Next Orig.:Exposure Glass

Jos haluat erotella alkuperäiset, skannata ne erikseen valotuslasilla ja lähettää ne sitten yhtenä työnä, valitse odotustilaksi [Jatkuva], [Pois] tai [Aseta odotusaika].

• Jatkuva

• Pois

• Aseta aika

Oletus: [Aseta aika], [60 sek]

Jos valitset [Pois], laite lähettää skannatut tiedot edelleen heti skannattuaan alkuperäisen.

Jos [Aseta odotusaika] on valittu, syötä seuraavien alkuperäisten odotusaika sekunteina (3-999) numeronäppäimillä. Skannaus alkaa, jos seuraavat alkuperäiset asetetaan ja [Mustavalko]- tai [Väri]-näppäintä painetaan määritetyn ajan kuluessa. Voit lopettaa skannauksen ja aloittaa lähetyksen jo aiemmin painamalla [Terävä]-näppäintä. Kun määritetty aika on kulunut, yhteys käynnistyy automaattisesti.

Jos [Jatkuva] on valittu, laite odottaa seuraavia alkupeärisiä, kunnes [Terävä] -näppäintä painetaan. Skannaus alkaa kun seuraavat alkuperäiset asetetaan ja [Mustavalko]- tai [Väri]-näppäintä painetaan. Voit lopettaa skannauksen ja aloittaa lähetyksen painamalla [Terävä]-näppäintä.

Jos alkuperäisiä asetetaan syöttölaitteeseen, tiedonsiirto alkaa odottamata uusia alkuperäisiä heti, kun kaikki syöttölaitteessa olevat alkuperäiset on skannattu, riippumatta määritetyistä asetuksista.

Kuvan automaattinen tummuus

Voit määrittää, onko automaattinen tummuus "Päällä" vai "Pois", kun laitteeseen kytketään virta, se nollataan tai tilat tyhjennetään. "Kuvan autom. tummuus" on käytettävissä vain mustavalkoskannauksessa, kun "Alkup. tyyppi" on "Teksti".

Oletus: [Päällä]

Aut. taustatummuus(4-väri )

Jos alkuperäinen on esimerkiksi sanomalehti tai läpikuultavaa paperia, skannaustulosta voidaan parantaa korjaamalla skannauksen tummuusastetta.

Oletus: [3] (puoliväli-/keskitasoasetus)