Verkko

Tässä osassa käsitellään [Liitännät]-valikon [Verkko]-alavalikon käyttäjän työkaluja.

Laitteen IPv4-osoite

Määritä laitteen IPv4-verkko-osoite.

• Autom. haku (DHCP)

• Määritä

Oletus: [Autom. haku (DHCP)]

Kun valitset [Määritä], anna IPv4-osoite ja aliverkon peite muodossa "xxx.xxx.xxx.xxx" ("x" tarkoittaa numeroa).

Kun valitset [Määritä], varmista, että IPv4-osoite ei ole sama kuin verkon muilla laitteilla.

Näkyviin tulee myös laitteen fyysinen osoite (MAC-osoite).

Kun olet muuttanut tätä asetusta, sammuta laite ja käynnistä se sitten uudelleen.

IPv4-yhdyskäytävän osoite

Yhdyskäytävä on yhteys tai liittymäkohta, joka yhdistää kaksi verkkoa.

Määritä yhdyskäytävän osoite, jota reitittimet tai isäntäkoneet käyttävät siirryttäessä toiseen verkkoon.

Kun olet muuttanut tätä asetusta, sammuta laite ja käynnistä se sitten uudelleen.

Oletus: 0.0.0.0

Laitteen IPv6-osoite

Näyttää laitteen IPv6-yhdyskäytävän osoitteen.

• Linkin paik. osoite

Laitteen määritetty paikallinen osoite tulee näkyviin.

• Man. määr. osoite

Esiin tulee laitteelle manuaalisesti määritetty osoite.

• Ylläpitämätön osoite 1-5

Määritetty tilaton osoite tulee näkyviin.

IPv6-yhdyskäytävän osoite

Näyttää laitteen IPv6-yhdyskäytävän osoitteen.

IPv6 tilaton asetus

Määritä ylläpitämätön IPv6-autokonfigurointi.

Kun olet muuttanut tätä asetusta, sammuta laite ja käynnistä se sitten uudelleen.

Oletus: [Käytössä]

DNS-konfigurointi

Määritä asetukset DNS-palvelimelle.

• Autom. haku (DHCP)

• Määritä

Oletus: [Autom. haku (DHCP)]

Kun valitset [Määritä], anna DNS-palvelimen IPv4-osoite muodossa "xxx.xxx.xxx.xxx" ("x" tarkoittaa numeroa).

DDNS-konfigurointi

Määritä DDNS-asetukset.

Oletus: [Käytössä]

Domain-nimi

Määritä toimialueen nimi.

Kun olet muuttanut tätä asetusta, sammuta laite ja käynnistä se sitten uudelleen.

• Autom. haku (DHCP)

• Määritä

Oletus: [Autom. haku (DHCP)]

Painamalla [Määritä] voit syöttää toimialueen (domain) nimen, jossa saa olla enintään 63 merkkiä.

Effct. Protocol

Valitse verkossa käytettävät protokollat.

Kun olet muuttanut tätä asetusta, sammuta laite ja käynnistä se sitten uudelleen.

• IPv4

Oletus: [Käytössä]

• IPv6

Oletus: [Ei käytössä]

SMB-työryhmä

Määritä SMB-työryhmä.

Syötä enintään 20 merkin pituinen tietokoneen nimi.

Ethernet-nopeus

Määritä verkon nopeus.

Kun olet muuttanut tätä asetusta, sammuta laite ja käynnistä se sitten uudelleen.

• Automaattinen valinta

• 100 Mbps kaksisuunt.

• 100 Mbps vuorosuunt.

• 10 Mbps kaksisuunt.

• 10 Mbps vuorosuunt.

Oletus: [Autom. valinta]

Valitse nopeus, joka vastaa verkkoympäristöä. Yleensä kannattaa valita [Automaattinen valinta].

Laitteen asetukset

Kytkettävän laitteen asetukset

Automaattinen valinta *1

Automaattinen valinta, 10Mbps Half Duplex, 100Mbps Half Duplex

10 Mbps kaksisuunt.

100 Mbps kaksisuunt.

10 Mbps vuorosuunt.

Automaattinen valinta, 10Mbps Half Duplex

100 Mbps kaksisuunt.

100 Mbps kaksisuunt.

100 Mbps vuorosuunt.

Automaattinen valinta, 100Mbps Half Duplex

*1 Termit riippuvat verkosta.

LAN-tyyppi

Valitse kytkentätapa.

Kun olet muuttanut tätä asetusta, sammuta laite ja käynnistä se sitten uudelleen.

• Ethernet

• IEEE 802. 11b/g/n

Oletus: [Ethernet]

Salli SNMPv3-yhteys

Määritä SNMPv3:n salattu yhteys.

• Salaus/selkoteksti

• Vain salaus

Oletus: [Salattu/selkoteksti]

Jos valitset [Vain salattu], sinun on määriteltävä laitteelle salaussalasana.

Salli SSL/TLS-yhteys

Määritä SSL/TLS:n salattu yhteys.

• Vain salakirjoitus

• Salakirjoitus ensisijainen

• Salakirjoitus/selkoteksti

Oletus: [Salattu/selkoteksti]

Jos valitset [Vain salakirjoitus], sinun on asennettava laitteelle SSL-varmenne.

Autom. sposti-ilmoitus

Voit määrittää, lähetetäänkö ilmoitus tiettyyn sähköpostiosoitteeseen, kun tapahtuu tulostusvirhe.

Kun olet muuttanut tätä asetusta, sammuta laite ja käynnistä se sitten uudelleen.

Oletus: [Ei käytössä]

Isäntänimi

Määritä host-nimi.

Isäntänimessä saa olla enintään 63 merkkiä.

Syötetty isäntänimi ei voi alkaa tai päättyä tavuviivaan.

Isäntänimen alussa ei voi käyttää kirjainyhdistelmiä "RNP" tai "rnp".

Laitteen nimi

Määritä laitteen nimi.

Syötä enintään 30 merkin pituinen laitteen nimi.

Palauta oletusverkkoasetukset

Palauttaa verkkoasetukset oletusarvoihinsa.