Kosteudenpoisto

Jos "Huoltopuhelu (57000) ei voi käyttää laitetta. Kytke virta pois päältä ja takaisin päälle." -viesti tulee näyttöön, laitteen sisällä saattaa olla hiukan kosteutta. Tee kosteudenpoisto kuivataksesi laitteen sisäosat. Katso Tulostinvirhe.

1Paina [Käyttäjän työkalut].

2Napsauta [Sisäänkirjaus].

3Näppäile sisäänkirjautumissalasana ja paina sitten [OK].

4Paina [Ylänuolinäppäin] tai [Alanuolinäppäin] valitaksesi [Huolto] ja paina sitten [OK].

5Paina [Ylänuolinäppäin] tai [Alanuolinäppäin] valitaksesi [Kosteudenpoisto] ja paina sitten [OK].

Laitteesta syötetään kolme arkkia ilman, että niihin tulostetaan mitään.

6Kytke laitteen virta pois päältä ja takaisin päälle.

Jos virheilmoitus ei tule uudelleen, laitteen sisäosa on kokonaan kuivunut.

Huom.

• Jos virhe tulee uudelleen, sammuta laite tunnin ajaksi ja kytke sitten takaisin päälle. Jos ongelma ei edelleenkään korjaannu, ota yhteyttä myynti- tai huoltoedustajaan.

• Jos syötetty paperi on tahriutunut väriaineeseen, ota yhteyttä tulostimeen myyjään tai huoltoon.