Laskuri

Voit tarkistaa ja tulostaa laitteen laskuriarvot.

Näytä

Valitsemalla [Laskuri] voit tarkistaa tulostettujen sivujen määrän seuraavissa kategorioissa.

• Väri yhteensä

Tämä laskuri näyttää tulostettujen väriarkkien kokonaismäärän.

• MV yhteensä

Tämä laskuri näyttää tulostettujen mustavalkoarkkien kokonaismäärän.

• Tulostin:väri

Tämä laskuri näyttää tulostettujen väriarkkien kokonaismäärän.

• Economy Color*

Tämä laskuri näyttää Economy Color -tilassa tulostettujen arkkien kokonaismäärän.

* Lisätietoja Economy Color -tilan tarkistamisesta, ota yhteys huoltoedustajaasi.

Tulosta

Voit tulostaa laitteen sivulaskurit.

Huom.

• Mustavalkoiset asiakirjat lasketaan mustavalkotulosteiksi, vaikka olisi valittu väritulostus.

Muita aiheita

Laskurin tulostaminen