Faksien lähettäminen tietokoneelta

Tässä kerrotaan, miten fakseja voidaan lähettää tietokoneelta.

Voit valita kohteen LAN-faksin osoitekirjasta tai syöttää faksinumeron suoraan. Fakseja voidaan lähettää enintään 150 kohteeseen samanaikaisesti.

Tärkeää

• Laite tallentaa kaikki faksitiedot muistiin ennen faksin lähettämistä. Jos laitteen muisti täyttyy tietojen tallentamisen aikana, faksin lähetys peruutetaan. Pienennä tarkkuutta tai vähennä sivumäärää ja yritä uudelleen.

• Seuraavassa esimerkissä käyttöjärjestelmä on Windows 7. Muissa käyttöjärjestelmissä toimintatapa saattaa olla hieman erilainen.

1Avaa lähetettävä tiedosto.

2Napsauta [Tiedosto]-valikosta [Tulosta...].

3Valitse LAN-faksiohjain tulostimeksi ja napsauta [OK].

4Valitse vastaanottaja.

• Kohteen valitseminen LAN-faksin osoitekirjasta:

Napsauta [Osoitekirja]-välilehteä, valitse osoitekirja kohdassa [Osoitekirja:] ja napsauta sitten[Avaa]. Valitse kohde kohdeluettelosta ja napsauta sitten [Aseta kohteeksi].

Voit lisätä useampia kohteita samalla tavalla.

• Faksinumeron syöttäminen suoraan:

Napsauta [Valitse kohde] -välilehteä, syötä faksinumero (enintään 128 numeroa) kohtaan [Faksinumero:] ja napsauta [Aseta kohteeksi].

Voit lisätä useampia kohteita samalla tavalla.

5Jos haluat liittää faksiin kansilehden, napsauta [Attach a Cover Sheet] [Send Options] -välilehdellä.

Lisätietoja, katso Faksin kansilehden muokkaaminen.

6Napsauta [Lähetä].

Huom.

• Faksinumerossa voi olla numerot 0–9, "P" (tauko), "T" ("Asteriski" ja "Terävä".

• Jos haluat käyttää äänipalveluita pulssivalintalinjalla, lisää faksinumeroon Asteriski. "Asteriski" vaihtaa laitteen väliaikaisesti pulssitilasta äänitilaan.

• Voit poistaa syötetyn kohteen valitsemalla sen [Destination List] -kohdasta ja napsauttamalla [Delete from List].

Muita aiheita

Faksin peruuttaminen