Kuvan tummuuden säätö

Tässä kerrotaan, miten kuvan tummuutta säädetään työkohtaisesti.

Käytettävissä on viisi tummuustasoa. Mitä suurempaa tummuustasoa käytetään, sitä tummempi on skannattu kuva.

1Paina [Skanneri].

2Paina [Tummuus]-näppäintä.

Kuva tummuusnäppäimistä

3Valitse haluamasi tummuusaste painamalla [Vaalea] tai [Tumma] ja paina sitten [OK].

Huom.

• Voit muuttaa laitteen oletuksena olevan [Aut. taustatummuus] -asetuksen [Skanneri]-valikossa niin, että voit aina skannata tiedot tietyllä tummuusasteella. Lisätietoja, katso Skannerin asetukset.