Kuvan tummuuden säätäminen

Tässä kerrotaan, miten kuvan tummuutta säädetään työkohtaisesti.

Käytettävissä on viisi tummuustasoa. Mitä korkeampi tummuustaso on, sitä tummempi on tuloste.

1Paina [Kopiointi]-näppäintä.

2Paina [Tummuus]-näppäintä.

Kuva tummuusnäppäimistä

3Valitse haluamasi tummuusaste painamalla [Vaalea] tai [Tumma] ja paina sitten [OK].

Huom.

• Voit muuttaa laitteen [Aut taustatumm] -oletusasetuksen [Kopiokone]-valikossa niin, että voit tehdä kopiot aina tietyllä tummuusasteella. Lisätietoja, katso Kopiokoneen asetukset.