Kaksipuoleinen

Tässä osassa kerrotaan, miten määritetään kaksipuoleiskopiointi kopioimalla yksipuoliset asiakirjat tulosteiden etu- ja takapuolelle.

Tärkeää

• Paperikoon pitää olla A4Pystytulostus, A5Vaakatulostus, A5Pystytulostus, A6Pystytulostus, B5Pystytulostus, B6Pystytulostus, 81/2 × 11Pystytulostus, 81/2 × 51/2Vaakatulostus, 71/4 × 101/2Pystytulostus, 16KPystytulostus, 100 × 148Pystytulostus tai 148 × 200Pystytulostus.

• Paperityypin tulee olla tavallinen, mustesuihkupostikortti tai postikortti. Jos määrität [Paperityyppi]-asetukseksi [Tavallinen paperi], kaksipuoleinen kopiointi voidaan tehdä tavallisella mustesuihkupaperilla.

Yksipuoleinen Kaksipuoleinen

Kopioi kaksi yksipuoleista sivua yhdeksi kaksipuoleiseksi arkiksi.

Alkuperäinen

Alkuperäisten asettaminen

Alkuperäisen suunta

Suunta

Kopiointi

Kuva alkuperäisestä

Kuva alkuperäisestä

Laitteen näyttö

Pitkä sivu

Kuva kopiosta

Kuva alkuperäisestä

Kuva alkuperäisestä

Laitteen näyttö

Lyhyt sivu

Kuva kopiosta

1Paina [Kopiointi]-näppäintä.

2Paina [2-p/yhd].

3Paina[Ylänuolinäppäin] tai [Alanuolinäppäin] valitaksesi [1-puol. alkup. ->2-puol. kopio], ja paina sitten [OK].

4Valitse alkuperäisen suunta painamalla [Ylänuolinäppäin] tai [Alanuolinäppäin] ja paina sitten [OK].

5Valitse kaksipuoleisen suunta painamalla [Ylänuolinäppäin] tai [Alanuolinäppäin] ja paina sitten [OK].

6Aseta alkuperäiset ja paina sitten [Mustavalko]- tai [Väri]-näppäintä.

Jos käytät valotuslasia tai yksittäin-tilaa, paina [Terävä]-näppäintä kun kaikki alkuperäiset on skannattu.

Huom.

• Jos haluat käyttää toimintoa omalla paperikoolla, ota yhteys myynti- tai huoltoedustajaasi.