Kun PictBridge-tulostus ei toimi

Tässä kuvataan mahdollisia PictBridge-tulostuksessa tapahtuvia ongelmia ja niiden ratkaisuja.

Ongelma

Syy

Ratkaisu

PictBridge ei ole käytettävissä.

USB-yhteydessä tai PictBridge-asetuksissa on virhe.

Tarkista yhteys ja asetukset seuraavasti:

1. Irrota USB-kaapeli ja liitä se uudelleen.

2. Tarkasta, että PictBridge-asetukset ovat käytössä.

3. Irrota USB-kaapeli ja sammuta laite sitten. Kytke laite takaisin päälle. Kun laite on käynnistynyt kokonaan, kytke USB-kaapeli uudestaan.

Jos liitettynä on kaksi tai useampia digitaalikameroita, toista ja sitä seuraavia ei tunnisteta.

Olet liittänyt useita digitaalikameroita.

Liitä vain yksi digitaalikamera.

Älä liitä useampaa kameraa.

Tulostus ei ole käytettävissä.

Määritetty lukumäärä ylittää yhdellä kerralla tulostettavan enimmäismäärän.

Kerralla tulostettava määrä on enintään 999. Aseta määräksi 999 tai vähemmän ja yritä tulostaa uudelleen.

Tulostus ei ole käytettävissä.

Kasetissa ei ole valittua paperikokoa.

Kasetissa ei ole valittua paperikokoa.

Tulostus ei ole käytettävissä.

Tämän kasetin paperikoon asetuksia ei voida tulostaa laitteesta.

Valitse paperikoon asetus, joka voidaan tulostaa.