Digikameran liittäminen USB-kaapelilla tulostamista varten

Voit liittää PictBridge-yhteensopivan digikameran laitteeseen USB-kaapelilla valokuvien suoratulostamista varten.

Tärkeää

• Käytä digitaalikameran mukana toimitettua USB-kaapelia.

• Tarkista, että digitaalikamerasi tukee PictBridge-standardia.

• Huomaa, että tulostimen muisti ei välttämättä riitä, jos tulostettavan kuvan resoluutio on hyvin korkea. Pienennä tällöin kuvien kokoa ja yritä uudelleen.

1Varmista, että laitteeseen ja digikameraan on kytketty virta.

2Liitä USB-kaapeli ja liitä kaapelin toinen pää digikameraan.

Kuva USB flash disk -portista

Jos digikamerasi on kytketty oikein laitteeseen, “PictBridge Sett.” näkyy laitteen paneelinäytöllä.

3Valitse tulostettavat kuvat kamerasta ja määritä sitten tulostusasetukset.

4Tulostin vastaanottaa asetusmääritykset digikameralta ja aloittaa tulostamisen.

Irrota USB-kaapeli laitteesta.

Huom.

• Joissakin kameroissa PictBridge-asetukset on tehtävä manuaalisesti. Katso lisätietoja kameran käyttöohjeista.

• Joissakin digikameroissa virta pitää kytkeä pois päältä manuaalista PictBridge-käyttöä varten. Katso lisätietoja kameran käyttöohjeista.

• Kun digikamera ei ole yhdistettynä laitteeseen, säilytä USB-johto sellaisessa paikassa, jossa se ei voi vaurioitua.