Tulostaminen Macintoshilla

Tässä kerrotaan, miten paperia lisätään paperikasettiin ja miten paperikasetissa olevalle paperille tulostetaan.

Tärkeää

• Kun tulostat kiiltävälle paperille, ota arkit pois luovutustasolta yksitellen.

1Lisää paperia paperikasettiin.

Erityyppiset paperit lisätään eri tavalla. Katso Käytettävät paperikoot ja -laadut.

2Avaa Print-ruutu.

Katso Print-ikkunan avaaminen Macintoshissa.

3Tarvittaessa valitse paperikasetti [Paper Feed]-asetuksista.

4Määritä väritila ja tulostustila [Setup]-asetuksista.

Jos valitset [Inkjet Plain Paper], laite tulostaa vain toiselle puolelle. Jos haluat tulostaa paperin molemmille puolille, valitse [Plain].

Tarvittaessa tee muita tulostinasetuksia.

5Valitse [Print].

Huom.

• Pysty- ja vaakaresoluutiot ovat samat.

• Lisätietoja paperikasettien ja luovutustason paprikapasiteetista, katso Käytettävät paperikoot ja -laadut.

• Paperin käsittelyohjeita, katso Paperi.

• Lisätietoja tulostusalueesta, katso Tulostusalue.

• Kun tulostetaan paperin molemmin puolin, muu sisältö kuin teksti tulostuu vaaleampana.