[Tulostimen ominaisuudet] -valintaikkunan avaaminen

1Valitse [Käynnistä]-valikosta [Laitteet ja tulostimet].

Windows Vista- tai Windows Server 2008 -käyttöjärjestelmässä, napsauta [Ohjauspaneeli]. Valitse sitten [Laitteisto ja äänet] ja seuraavaksi [Tulostimet].

Windows XP -käyttöjärjestelmässä napsauta [Tulostimet ja faksit].

Windows Server 2003/2003 R2 -käyttöjärjestelmässä, valitse [Asetukset] ja napsauta [Tulostimet ja faksit].

2Napsauta hiiren kakkospainikkeella laitteen kuvaketta ja napsauta sitten [Ominaisuudet: Tulostin].

Windows Vista/XP- tai Windows Server 2003/2003 R2/2008 -käyttöjärjestelmässä, napsauta hiiren kakkospainikkeella laitteen kuvaketta ja napsauta sitten [Ominaisuudet].