Toimituksen tarkastaminen ja laitteen poistaminen pakkauksesta

VAROITUS

• Seuraavassa käsitellään laitteen pakkausmuovien varoituksia.

• Pidä kaikki laitteen mukana toimitetut muovit (pussit ym.) poissa lasten ulottuvilta. Tukehtumisvaara.

TÄRKEÄÄ

• Laite painaa noin 15,3 kg.

• Ota tukeva ote laitteen sivuilta, alaosan keskikohdasta. Nosta hitaasti ja oikeaoppisesti.

• Kun siirrät laitetta, irrota siitä ensin lisävarusteet. Huolimaton käsittely ja varomattomuus nostettaessa voi johtaa rikkoutumiseen ja/tai henkilövahinkoon.

Tärkeää

• Älä käynnistä laitetta ennen kuin olet lukenut, kuinka se tehdään.

kuva koneen runko-osasta

1Avaa pakkaus ja ota ulos mukana toimitetut tarvikkeet. Tarkista, että pakkaus sisältää kaikki seuraavat tarvikkeet:

• Virtajohto

• Aloitusvärikasetti - syaani

• Aloitusvärikasetti - magenta

• Aloitusvärikasetti - keltainen

• Aloitusvärikasetti - musta

• Pika-asennusopas

• Turvallisuustiedot

• Skannerin ja faksin aloitusopas

• Cd-levy

2Ota pois suojaava päällys.

3Poista muovipussi.

4Nosta laite ja siirrä se asennuspaikalle.

Tartu kiinni laitteen sivuilla olevista kohdista kuvan osoittamalla tavalla. Laitetta tulee käsitellä varovasti.

kuva laitteen siirtämisestä

5Poista laitteen rungossa oleva teippi.

6Asenna yksiköt ja lisävarusteet.

Katso Yksiköiden ja lisävarusteiden asentaminen ja irrottaminen.

Huom.

• Suosittelemme pakkauksen säilyttämistä, jolloin sitä voi käyttää uudelleen, jos laite siirretään toiseen paikkaan.

• USB- ja lähiverkkokaapelia ei toimiteta laitteen mukana.