Laitteen sijoituspaikka

VAROITUS

• Älä käytä helposti syttyviä suihkeita tai liuottimia laitteen läheisyydessä. Ohjeen noudattamatta jättämisestä voi seurata tulipalo tai sähköisku.

VAROITUS

• Älä aseta maljakoita, kasveja, mukeja, lääkkeitä, pieniä metalliesineitä tai vettä tai muita nesteitä sisältäviä astioita laitteen päälle tai lähelle. Nesteiden tai vieraiden esineiden joutumisesta laitteeseen voi seurata tulipalo tai sähköisku.

VAROITUS

• Sijoita laite mahdollisimman lähelle pistorasiaa. Näin voit irrottaa virtajohdon pistorasiasta nopeasti hätätilanteessa.

TÄRKEÄÄ

• Suojaa laite kosteudelta ja pölyltä. Laitteeseen päässeestä pölystä ja kosteudesta voi seurata tulipalo tai sähköisku.

TÄRKEÄÄ

• Älä sijoita laitetta epävakaalle tai kaltevalle alustalle. Laitteen kaatuminen aiheuttaa loukkaantumisvaaran.

TÄRKEÄÄ

• Älä aseta laitteen päälle raskaita esineitä. Laite voi kaatua ja aiheuttaa loukkaantumisvaaran.

TÄRKEÄÄ

• Älä tuki laitteen tuuletusaukkoja. Laitteen sisäosat voivat ylikuumentua ja aiheuttaa tulipalon.

TÄRKEÄÄ

• Laitteen käyttötilan tulee olla riittävän tilava ja hyvin tuuletettu. Hyvä tuuletus on tärkeää varsinkin silloin, kun laitetta käytetään paljon.

Tärkeää

• Toimintahäiriöiden välttämiseksi älä sijoita laitetta:

• suoraan auringonvaloon

• ilmastointilaitteiden tai lämmittimien ilmavirtaukseen

• radioiden, televisioiden tai muiden sähkölaitteiden lähelle

• erityisen kuumaan/kylmään tai kuivaan/kosteaan tilaan

• kosteutuslaitteiden lähelle

• öljyuunien ja ammoniakkia päästävien laitteiden (kuten valokopiointilaite) lähelle

Valitse tasainen ja kiinteä sijoituspaikka.