Edestä

numeroitu kuva laitteen etuosasta

1. Skannauslasi

Syöttölaitteeseen asetetut alkuperäiset skannataan tässä.

2. Valotuslasin kansi

Avaa kansi, kun haluat kopioida asiakirjoja valotuslasilta.

3. Valotuslasi

Aseta alkuperäiset tulostuspuoli alaspäin kopiointia, skannausta tai faksausta varten.

4. Syöttölaitteen kansi

Voit poistaa tukkeutuneet paperit syöttölaitteesta avaamalla tämän kannen.

5. Syöttölaitteen paperitaso

Alkuperäiset asiakirjat asetetaan tähän. Asiakirjat syöttyvät automaattisesti. Syöttölaitetta voidaan käyttää kaksipuolisille alkuperäisille.

6. Syöttölaitteen luovutustaso

Syöttölaitteella skannatut alkuperäiset luovutetaan tästä.

7. Paperiohjain

Nosta paperiohjain, jotta A4- tai letter-kokoiset alkuperäiset eivät tippuisi laitteesta.

8. Ulkoinen puhelinliitin (vain SG 3110SFNw)

Liitä ulkoinen puhelin.

9. G3 (Analoginen) -liitin (vain SG 3110SFNw)

Yhdistä puhelinlinjaan.

10. Tuuletusaukko

Ilma poistetaan tämän aukon kautta, jotta laitteen sisäosat eivät lämpenisi liikaa. Älä tuki tuuletusaukkoa. Laitteen sisäosien kuumeneminen voi aiheuttaa laitteen rikkoutumisen.

11. Värikasetti (musta)

12. Värikasetti (syaani)

13. Värikasetti (magenta)

14. Värikasetti (keltainen)

15. Hukkavärisäiliö

16. Oikea etukansi

Pidä tämä kansi suljettuna. Avaa kansi vain, jos sinun on asennettava tai vaihdettava värikasetti tai hukkavärisäiliö.

17. Kasetti 1

Laita paperi tänne.

alueen B kuvake(pääasiassa Pohjois-Amerikka)

Jos haluat tulostaa A4/letter-kokoista arkkia suuremmalle paperille, vedä kasetin jatke ulos.

18. Luovutustaso

Tulosteet luovutetaan luovutustasolle.

Vedä jatke ulos suurikokoista paperia käytettäessä, jotta tulosteet eivät putoa.

19. USB-muistipaikka

Voit liittää laitteeseen USB-muistin USB:lle skannausta varten tai digikameran PictBridge-suoratulostusta varten.