Symbolit

Oppaassa käytetään seuraavia symboleita:

Tärkeää

Näihin kohtiin on syytä kiinnittää huomiota laitetta käytettäessä. Niissä annetaan myös todennäköisiä syitä paperitukoksiin, alkuperäisten vahingoittumiseen tai tietojen menetykseen. Noudata ohjeita.

Huom.

Lisäselityksiä laitteen toiminnoista ja ohjeita virhetilanteiden ratkaisemiseksi.

Viite

Symboli sijaitsee lukujen lopussa. Se kertoo, mistä löytyy aihetta koskevia lisätietoja.

Laitteen näytön tai käyttöpaneelin näppäimien nimet.

Alueen A kuvake(pääasiassa Eurooppa ja Aasia)

alueen B kuvake(pääasiassa Pohjois-Amerikka)

Alueen A ja B mallien toimintojen eroja kuvataan niitä vastaavilla symboleilla. Lue käyttämäsi mallin aluetta vastaavan symbolin tiedot. Lisätietoja käyttämääsi mallia vastaavasta symbolista, katso Mallikohtaiset tiedot.