Tämän laitteen käyttöoppaat

Lue tämä opas huolellisesti ennen laitteen käyttämistä.

Saat oppaista lisätietoja laitteen eri toiminnoista.

Tärkeää

• Oppaat on julkaistu eri tiedostomuodoissa.

• Html-oppaiden lukemiseen tarvitaan internet-selain.

Turvallisuustiedot

Ohjeessa on tärkeää tietoa laitteen turvallisesta ja asianmukaisesta käyttämisestä. Lue ohje ennen laitteen käyttämistä.

Pika-asennusopas

Ohjeessa kerrotaan lyhyesti, kuinka laite puretaan pakkauksesta ja asennetaan.

Skannerin ja faksin aloitusopas

Ohjeessa kuvataan laitteen skanneri- ja faksitoimintojen asennus ja käyttö. Lisätietoja näistä toiminnoista, katso Käyttäjän opas.

Käyttäjän opas (HTML)

Cd-levyltä löytyvässä ohjeessa kerrotaan yksityiskohtaisesti, miten laitetta käytetään.

Ohjeessa kerrotaan miten verkko- ja ohjainasetukset määritellään. Siinä kerrotaan myös miten laiteasetukset määritetään ja tarkistetaan internetselaimella ja muilla apuohjelmilla.

Ohjeessa on myös vianmääritysohjeita esimerkiksi paperitukoksiin liittyen sekä tärkeää tietoa eri paperityypeistä ja tarvikkeiden vaihtamisesta.

Opas kannattaa asentaa tietokoneelle, jotta voit käyttää sitä helposti.