Varumärken

Adobe, Acrobat, PostScript och Reader är registrerade varumärken eller varumärken som tillhör Adobe Systems Incorporated i USA och/eller andra länder.

Apple, Bonjour, Macintosh, Mac OS, TrueType och Safari är varumärken som tillhör Apple Inc., registrerade i USA och andra länder.

Firefox® är ett registrerat varumärke som tillhör Mozilla Foundation.

Java är ett varumärke tillhörande Oracle och/eller dess dotterbolag.

LINUX® är ett registrerat varumärke som tillhör Linus Torvalds i USA och andra länder.

Microsoft®, Windows®, Windows Server®, Windows Vista® och Internet Explorer® är antingen registrerade varumärken eller varumärken som tillhör Microsoft Corporation i USA och/eller andra länder.

PCL® är ett registrerat varumärke som tillhör Hewlett-Packard Company.

"Presto! PageManager" och "NewSoft" är varumärken och/eller registrerade varumärken som tillhör Newsoft Technology Corporation med varumärkesskydd avseende nationella varumärkeslagar och internationella varumärkeskonventioner.

Red Hat är ett registrerat varumärke som tillhör Red Hat, Inc.

Andra produktnamn som används i handboken är endast för identifikationsändamål och kan vara varumärken som tillhör sina respektive företag. Vi frånsäger oss alla rättigheter till dessa märken.

Den korrekta benämningen på Internet Explorer 6 är Microsoft® Internet Explorer® 6.

De rätta namnen på Windows operativsystem är följande:

Obs

• PostScript® 3 i denna handbok står för "Adobe PostScript 3 Emulation".