Flytta maskinen

I det här avsnittet beskrivs de försiktighetsåtgärder du måste ta hänsyn till när du flyttar maskinen, både korta och långa sträckor.

FÖRSIKTIGT

• Om du måste flytta maskinen medan papperskassetten (tillval) är monterad ska du inte trycka på huvudenhetens övre del. Om du gör det kan papperskassetten (tillval) lossna och detta kan orsaka skador.

FÖRSIKTIGT

• Maskinen väger ca 18,4 kg (40,6 lb.). Använd maskinens infällda handtag för att lyfta den och lyft försiktigt. Om du tappar maskinen kan den gå sönder eller skadas.

FÖRSIKTIGT

• Dra ur strömkabeln ur väggkontakten innan du flyttar maskinen. När du flyttar maskinen bör du se till att strömkabeln inte skadas under maskinen. Att inte vidta dessa försiktighetsåtgärde kan förorsaka brand eller elektrisk stöt.

FÖRSIKTIGT

• Dra alltid i kontakten och inte i kabeln när du kopplar ur strömkabeln ur vägguttaget. Om du drar i sladden kan strömkabeln skadas. Att använda en skadad strömkabel utgör risk för brand eller elektriska stötar.

FÖRSIKTIGT

• Vid flytt av maskinen och för att förhindra tonerspill inuti maskinen, ska du inte ta ut skrivpatronen efter att den ha använts.

Om du ska flytta maskinen en längre sträcka, använd dess ursprungliga förpackning.

Viktigt

• Se till att alla kablar är bortkopplade från maskinen innan transport.

• Maskinen är finmekanisk. Hantera maskinen försiktigt när du flyttar den.

• Se till att förflytta maskinen i horisontalt läge. Var extra försiktig när du ska bära maskinen upp eller ner för trappor.

• Om kassett 2 är installerad, ta bort den från maskinen och flytta de båda delarna separat.

• Ta inte tag i kassetten när du lyfter maskinen.