Justera utskriftsposition

Det går att justera den utskriftsposition som är registrerad för varje kassett. Gör så här för att justera utskriftspositionen.

Viktigt

• En testsida för att kontrollera utskriften kommer att matas ut från den kassett som har angivits som prioriterad kassett för [Skrivare] i [Papperskassettprioritet] under systeminställningar. Kontrollera att den kassett som du vill justera har angivits som prioriterad kassett innan du utför följande steg.

1Tryck på [Användarverktyg].

Bild av knappen Användarverktyg

2Tryck på [Uppåtpil][Nedåtpil] för att välja [Skrivarfunkt.] och tryck sedan på [OK].

3Tryck på[Uppåtpil][Nedåtpil] för att välja [Lista/Provutskr] och tryck sedan på [OK].

4Tryck på [Uppåtpil] [Nedåtpil] för att välja [Testsida] eller [Duplex testsida] och tryck sedan på [OK].

Skriv ut en duplex testsida för att justera positionen för duplexutskrift (typ 2-modellen).

5Tryck på [Ja] för att skriva ut testsidan och förhandsgranska inställningarna.

Bild av testsida

6Tryck på [Användarverktyg].

7Tryck på [Uppåtpil] [Nedåtpil] för att välja [Systeminst.] och tryck sedan på [OK].

8Tryck på [Uppåtpil][Nedåtpil] för att välja [Skrivarregistrering] och tryck sedan på [OK].

9Tryck på [Uppåtpil] eller [Nedåtpil] för att välja den registrering du vill justera och tryck sedan på [OK].

10Tryck på [Uppåtpil] [Nedåtpil] för att ställa in registreringsvärdet från -15 till +15 (det vill säga från -1,5 till +1,5 mm, i steg om 0,1 mm) och tryck sedan på [OK].

Öka värdet för att flytta utskriftsområdet i positiv riktning och minska det för att flytta i negativ riktning. Justera testsidans marginaler så att de är lika breda.

Bild på registrering (numrerade detaljer)

1. Matningsriktning

2. Vertikal justering

3. Horisontell justering

4. Utskriftsområde

11Tryck på [Användarverktyg] för att återgå till startskärmen.

12Upprepa steg 1 till 5 för att bekräfta justeringsresultatet.

13Tryck på [Användarverktyg].