Ta bort papper som har fastnat i skannern (typ 1-modellen)

När följande meddelande visas på skärmen följer du anvisningarna nedan för att ta bort det original som har fastnat i den automatiska dokumentmataren:

FÖRSIKTIGT

• Var försiktig när du tar bort pappersstopp så att du inte fastnar med eller skadar dina fingrar.

1Öppna locket till den automatiska dokumentmataren.

Bild på automatisk dokumentmatare

2Dra försiktigt i originalet som fastnat för att ta bort det. Var noga med att inte dra i originalet för hårt, eftersom det då kan gå sönder.

Bild på automatisk dokumentmatare

3Om originalet inte lossnar lätt, skjut spaken en liten bit mot maskinens baksida och tryck uppåt för att låsa upp pappersmatningsvalsen.

Bild på automatisk dokumentmatare

4Lyft pappersmatningsvalsen en aning och och dra den ut mot dig.

Bild på automatisk dokumentmatare

5Dra försiktigt i originalet som fastnat för att ta bort det.

Bild på automatisk dokumentmatare

6Om originalet inte lossnar lätt, lyft kassetten för att se om originalet har fastnat i utmatningsområdet.

Bild på automatisk dokumentmatare

7Dra försiktigt i originalet som fastnat för att ta bort det.

Bild på automatisk dokumentmatare

8Sätt tillbaka pappersmatningsvalsen med valsen ner.

Bild på automatisk dokumentmatare

9Sänk spaken för att låsa pappersmatningsvalsen.

Bild på automatisk dokumentmatare

10Stäng luckan till dokumentmataren.

Bild på automatisk dokumentmatare

11Lyft den automatiska doukmentmataren och, om det finns något original kvar där, avlägsna det genom att dra försiktigt.

Var noga med att inte hålla i inmatningsfacket när du lyfter dokumentmataren eftersom facket då kan skadas.

Bild på automatisk dokumentmatare

12Stäng dokumentmataren, ADF.