Ta bort papper som fastnat

Om ett pappersstopp inträffar visas ett av följande meddelanden på skärmen:

Viktigt

• Pappret som fastnat kan vara täckt av toner. Var försiktig så att du inte får toner på händer eller kläder.

• Toner på utskrifter som gjorts omedelbart efter ett pappersstopp kan smeta och vara otillräckligt fixerat. Gör några testutskrifter tills det försvinner.

• Använd inte våld för att ta bort papper som fastnat eftersom pappret kan gå sönder. Om pappersrester blir kvar i maskinen kan det medföra fler pappersstopp och maskinen kan skadas.

• Pappersstopp kan orsaka att sidor försvinner. Kontrollera om utskriftsjobbet saknar sidor och skriv eventuellt ut sidor som inte skrevs ut igen.