Hoppa över rubrik

Konfigurera inställningar för energisparläge

Klicka på fliken [Energisparläge] på sidan med administratörsinställningar för att ställa in maskinen så att den försätts i energisparläge, energisparläge 1 eller energisparläge 2 för att minska energiförbrukningen.

Bild av webbläsarskärmen

Energisparläge

Post

Beskrivning

Energisparläge 1

Välj [Aktivt] för att ställa in maskinen så att den försätts i energisparläge 1 när den har varit inaktiv i cirka 30 sekunder.

Det går fortare att starta skrivaren från Energisparläge 1 än från avstängt läge eller Energisparläge 2, men Energisparläge 1 kräver mer energi än Energisparläge 2.

Energisparläge 2

Välj [Aktivt] för att ställa in maskinen så att den försätts i energisparläge 2 när den tid som har angetts i [Väntetid (1-240)] har förflutit (1 till 240 minuter).

Maskinen förbrukar mindre energi i Energisparläge 2 än i Energisparläge 1 men det tar längre tid att starta maskinen från Energisparläge 2 än från Energisparläge 1.

Obs

• Maskinen går ur energisparläget när den tar emot en utskrift, skriver ut ett mottaget fax eller när man trycker ner [Kopiator] eller [Start].