Skriv ut listor/rapporter

Klicka på [Skriv ut lista/rapport] för att visa sidan där du kan skriva ut rapporter. Markera sedan en post och klicka på [Skriv ut] för att skriva ut information om den posten.

Bild av webbläsarskärmen

Skriv ut lista/rapport

Post

Beskrivning

Konfigurationssida

Allmän information om maskinen och dess aktuella konfiguration skrivs ut.

Faxjournal

Skriver ut en journal över de 50 senaste faxöverföringarna och faxmottagningarna.

Lista, väntande överförings-/mottagningsfiler (fax)

Skriver ut en lista över faxjobb som finns kvar i maskinens minne och som ska skrivas ut, skickas eller vidarebefordras.

Mottagarlista Snabbval

Skriver ut en mottagarlista över snabbvalsposter.

Mottagarlista Snabbval (fax)

Skriv ut en lista över kortnummerposter.

Lista på Skannermottagare

Skriver ut en lista över skannermottagare.

Skannerjournal

Skriver en skannerjournal över de senaste 100 överföringarna via Skanna till e-post, Skanna till FTP och Skanna till mapp.

Underhållssida

Underhållssidan skrivs ut.

Obs

• Rapporter kan inte skrivas ut via Web Image Monitor om det finns andra jobb som håller på att skrivas ut. Kontrollera att maskinen inte redan är upptagen innan du skriver ut en rapport.

• Rapporter skrivs ut på papper i A4- eller Letter-format. Fyll på kassetten med en av dessa pappersformat innan du skriver ut rapporter.