Konfigurera inställnigarna för I/O-timeout

Klicka på fliken [I/O-timeout] på sidan med systeminställningar för att konfigurera inställningarna för I/O-timeout.

Bild av webbläsarskärmen

I/O-Timeout

Post

Beskrivning

Fast USB-port

Anger om samma skrivar-/LAN-faxdrivrutin kan användas för flera maskiner eller inte vid USB-anslutning.

När den här inställningen är aktiverad kan den skrivar-/LAN-faxdrivrutin du har installerat på datorn användas med andra maskiner än den som urspungligen användes för installationen, förutsatt att maskinerna är av samma modell.

Om inaktiverad måste du installera skrivar-/LAN-faxdrivrutinen separat för varje enskild maskin, eftersom alla maskiner utom den ursprungliga identifieras som en ny enhet vid USB-anslutning.

Timeout, Säker utskrift (sek.)

Anger hur många sekunder maskinen behåller en ny säker utskriftsfil när den inte kan lagra fler sådana filer (0 till 300 sekunder). Under den här tiden kan du skriva ut eller ta bort den nya säkra utskriftsfilen. Du kan också skriva ut eller ta bort en befintlig säker utskriftsfil så att den nya säkra utskriftsfilen kan lagras i maskinen.