Visa startsidan

När du öppnar maskinen med Web Image Monitor visas startsidan i webbläsarens fönster.

1Starta webbläsaren.

2Skriv in “http://(maskinens IP-adress)/” i adressfältet på din webbläsare för att få tillgång till maskinen.

Om en DNS- eller WINS-server används och maskinens värdnamn har angetts kan du ange värdnamnet i stället för IP-adressen.

Startsidan i Web Image Monitor visas.

Startsidan

Varje sida i Web Image Monitor är indelad i följande områden:

Bild av webbläsarfönster med numrerade detaljer

1. Menyfält

När du klickar på en meny visas innehållet i huvudområdet.

2. Flikområdet

Innehåller flikar för att växla mellan information och inställningar som du vill se eller konfigurera.

3. Vanliga frågor/Kunskapsbas

Ger svar på vanliga frågor och annan användbar information om hur maskinen används.

En internetanslutning krävs för att visa informationen.

4. Huvudområde

Visar innehållet för vald post i menyfältet.

Information i huvudområdet uppdateras inte automatiskt. Klicka på [Uppdatera] längst upp till höger i huvudområdet för att uppdatera informationen. Klicka på webbläsarens [Uppdatera]-knapp för att uppdatera hela skärmen.

Obs

• Om du använder en äldre version av webbläsare eller om webbläsaren inte har JavaScript och cookies avaktiverade kan visnings- och driftproblem uppstå.

• Om du använder en proxyserver, konfigurera webbläsarens inställningar efter behov. För mer information om inställningar, kontakta din nätverksadministratör.

• Den föregående sidan kanske inte visas trots att du klickar på tillbakaknappen i webbläsaren. Klicka i så fall på uppdatera i webbläsaren.

• Avsnittet Vanliga frågor och Kunskapsbasen är inte tillgängliga för alla språk.

Närliggande ämnen

Byta gränssnittsspråk