Parametrar för olika inställningar gällande skrivarfunktioner

I det här avsnittet beskrivs parametrarna för inställning av olika skrivarfunktioner

Viktigt

• Beroende på vilken modell du använder, visas kanske inte vissa poster.

Lista/Provuts

Skriver ut listor som visar maskinens konfigurationer.

[Duplex testsida] visas bara för typ 2-modellen.

Listorna skrivs ut på papper i A4- eller Letter-format.

• Konfigurationssida sida

Maskinens aktuella inställningar och allmän information om maskinen skrivs ut.

• Menylista

Skriver ut maskinens funktionsmenyer.

• Testsida

Skriver ut en testsida för att kontrollera kvaliteten på den enkelsidiga utskriften. Testsidan innehåller nätverksinställningar.

• PCL-fontlista

Skriver ut installerad PCL-fontlista.

• PS-fontlista

Skriver ut PostScript-fontlista.

• Duplex testsida

Skriver ut en testsida för att kontrollera kvaliteten på duplexutskriften. Testsidan innehåller nätverksinställningar.

System

• Kopior

Ställer in maskinen att skriva ut det angivna antalet uppsättningar.

Den här inställningen är inaktiverad om antalet sidor som ska skrivas ut angetts av skrivardrivrutinen.

Standard: 1

• 1 till 999

• Alt.ppr.format

Anger utskrift på annat pappersformat om angivet papper inte är påfyllt i någon kassett. Alternativa format är förinställda på A4 och Letter.

Standard : [Av]

• Automatiskt

• Av

• Standardsidformat

Anger vilket pappersformat som ska användas när ett pappersformat inte har angivits i utskriftsjobbet.

Standard: region-a [A4], region-b [8 1/2 × 11]

• A4, B5 JIS, A5, B6 JIS, A6, 8 1/2 × 14, 8 1/2 × 11, 5 1/2 × 8 1/2, 7 1/4 × 10 1/2, 8 × 13, 8 1/2 x 13, 8 1/4 x 13, 16K, 4 1/8 × 9 1/2, 3 7/8 × 7 1/2, C5 Kuv, C6 Kuv, DL Kuv

• Duplex

Anger utskrift på båda papperssidorna enligt angiven bindningsmetod.

Standard: [Ingen]

• Ingen

• Bokbindning

• Blockbindning

• Skriv ut tom sida

Anger att tomma sidor ska skrivas ut.

När du aktiverar utskrift av omslagsark i skrivardrivrutinen infogas omslagsark även om du har valt [Av].

Observera att denna inställning har lägre prioritet än inställningen för tomma sidor i skrivardrivrutinen ([Skriv inte ut tomma sidor] på fliken [Inställningar] på PCL6-skrivardrivrutinen eller [Skriv ut tomma sidor] under [Skrivarfunktioner] på PostScript 3-skrivardrivrutinen).

Standard: [På]

• Av

• Skriv ut felrapport

Anger att en felrapport ska skrivas ut när maskinen känner av ett skrivar- eller minnesfel.

Standard : [Av]

• Av

PCL-meny

Anger villkor fär när PCL används för utskrift.

• Riktning

Anger sidriktning.

Standard: [Stående]

• Stående

• Liggande

• Rader per sida

Anger antalet rader per sida.

Standard: region-a 64, region b 60

• 5 till 128

• Fontnummer

Anger ett ID för den standardfont du vill använda.

Standard: 0

• 0 till 89

• Punkstorlek

Anger punktstorleken för standardfonten.

Den här inställningen gäller bara för fonter med variabelt utrymme.

Standard: 12,00 punkter

• 4,00 till 999,75 (du kan använda tangenterna [Uppåtpil][Nedåtpil] för att ändra värdet i steg om 0,25)

• Breddsteg

Anger antalet tecken per tum för standardfonten.

Den här inställningen gäller bara för fonter med fast utrymme.

Standard: 10,00 breddsteg

• 0,44 till 99,99

• Symbolval

Anger teckenuppsättningen för den valda fonten. Följande uppsättningar är tillgängliga:

Standard: [PC-8]

• Roman-8, Roman-9, ISO L1, ISO L2, ISO L5, PC-8, PC-8 D/N, PC-850, PC-852, PC-858, PC8-TK, Win L1, Win L2, Win L5, Desktop, PS Text, VN Intl, VN US, MS Publ, Math-8, PS Math, VN Math, Pifont, Legal, ISO 4, ISO 6, ISO 11, ISO 15, ISO 17, ISO 21, ISO 60, ISO 69, Win 3.0, MC Text, ISO L6, ISO L9, PC-775, PC-1004, Win Baltic

• Courier-font

Anger en font av courier-typ.

Standard: [Standard]

• Standard

• Mörk

• Utöka A4-bredd

Anger utökad bredd för utskriftsområdet på A4-papper och minskar sidans marginalbredd.

Standard : [Av]

• Av

• Bifoga CR till LF

Anger kod för radbyte (CR) till varje radmatning (LF) för att skriva ut text tydligt.

Standard : [Av]

• Av

• Upplösning

Anger upplösningen i punkter per tum.

Standard: [600 × 600 dpi]

• 600 × 600 dpi

PS-meny

Anger villkoren vid användning av PostScript vid utskrift.

• Upplösning

Anger upplösningen i punkter per tum.

Standard: [600 × 600 dpi]

• 600 × 600 dpi

• 1 200 × 600 dpi

• 1 200 × 1 200 dpi