Ändra administratörsinställningar

Följande exempel visar hur man ändrar startläge efter ett strömavbrott som ett exempel.

1Tryck på [Användarverktyg].

Bild av knappen Användarverktyg

2Tryck på [Uppåtpil][Nedåtpil] för att välja [Admin.verktyg] och tryck sedan på [OK].

3Om du ska ange ett lösenord, ange lösenordet med siffertangenterna och tryck sedan på [OK].

4Tryck på [Uppåtpil][Nedåtpil] för att välja [Funktionsprioritet] och tryck sedan på [OK].

5Tryck på [Uppåtpil][Nedåtpil] för att välja önskat läge och tryck sedan på [OK].

6Tryck på [Användarverktyg] för att återgå till startskärmen.

Obs

• Ett lösenord för åtkomst till menyn [Admin.verktyg] kan anges i [Lås för adm.verktyg].

• Tryck på [Escape] om du vill gå tillbaka till föregående nivå i menyträdet.