Rapport-/listtyper

Konfigurationssida

Maskinens aktuella inställningar och allmän information om maskinen skrivs ut.

Faxjournal

Skriver ut en journal över de 50 senaste faxöverföringarna och faxmottagningarna.

Lista, vänt överf/mottfiler

Skriver ut en lista över faxjobb som finns kvar i maskinens minne och som ska skrivas ut, skickas eller vidarebefordras.

Mottagarlista Snabbval

Skriver ut en lista över skannings- och faxsnabbvalsposter.

Mott.lista Snabbval (fax)

Skriv ut en lista över kortnummerposter.

• Sortera efter kortnummer

Skriver en lista med poster sorterade efter registrerade kortnummer.

• Sortera efter namn

Skriver ut en lista med poster sorterade efter namn.

Mottagarlista, skanner

Skriver ut en lista över skannermottagare.

Skannerjournal

Skriver en skannerjournal över de senaste 100 överföringarna via Skanna till e-post, Skanna till FTP och Skanna till mapp.

Underhållssida

Underhållssidan skrivs ut.

Lista specialavs.

Skriver ut en lista över specialavsändare (fax).

Obs

• Rapporter skrivs ut på papper i A4- eller Letter-format. Fyll på kassetten med en av dessa pappersformat innan du skriver ut rapporter.