Begränsa inkommande fax

I det här avsnittet beskrives hur man ställer in maskinen på att ta emot (eller avvsia) fax från registrerade specialavsändare.

1Starta webbläsaren och få tillgång till maskinen genom att ange dess IP-adress.

2Klicka på [Systeminställningar].

3Klicka på fliken [Fax].

Bild av webbläsarskärmen

4För [Auktoriserad mottagning], klicka på [Aktivt].

5För [Mottagningsvillkor], klicka på [Specialavsändare] eller [Andra än specialavsändare].

• Specialavsändare

Välj detta alternativ för att ta emot fax från specialavsändare och avvisa fax från alla andra avsändare.

• Annan än specialavsändare

Välj detta alternativ för att avvisa fax från specialavsändare och ta emot fax från alla andra avsändare.

6Ange administratörslösenordet om det behövs.

7Klicka på [OK].

8Stäng webbläsaren.