Skriva ut fax som har lagrats i minnet

I det här avsnittet beskrivs hur man skriver ut mottagna fax som har lagrats i maskinens minne.

Viktigt

• Om maskinen förblir avstängd under en viss tidsperiod (till exempel när strömbrytaren är avstängd eller vid strömavbrott) förloras alla dokument som har lagrats i minnet. Om indikatorn för mottaget fax lyser eller blinkar bör du skriva ut lagrade dokument innan du slår av strömmen (exemplevis innan flytt av maskinen).

När indikatorn för mottagna fax lyser har ett fax lagrats i maskinens minne. Gör så här för att skriva ut faxet.

1Tryck på [Fax] och sedan på [Mott.fil].

Bild av faxtangent

Du kan också trycka på knappen [Genväg till funkt.] givet att [Genväg till funktion] under administratörsinställningar är inställd på [Inst f automatisk faxutskr.].

2Tryck på [Uppåtpil][Nedåtpil] för att välja [På] och tryck sedan på [OK] key.

Maskinen skriver ut det lagrade faxet och tar bort det från minnet.

Obs

• Tryck på [Escape] om du vill gå tillbaka till föregående nivå i menyträdet.

• Om [På] väljs aktiveras [Skriv ut mottagen fil] under faxfunktionsinställningar. Om du inte vill skriva ut kommande fax automatiskt, ställ tillbaka till [Av].

• Om Kassett 2 är installerad kan du välja vilken kassett funktionen ska använda i [Välj papperskassett] under faxfunktionsinställningar. Om du ställer in maskinen för att i detta läge automatiskt växla mellan kassett 1 och 2 kan du även ange den kassett som maskinen använder först i [Papperskassettprioritet] under systeminställningar.

• Om indikatorn för mottaget fax blinkar finns det i maskinens minne ett mottaget fax som inte kan skrivas ut på grund av maskinfel som t.ex. att det är slut på papper eller att pappersstopp inträffat. Utskriften kommer att starta så fort problemet är löst.