Inställningar som du kan konfigurera i LAN-faxdrivrutinens egenskaper

I det här avsnittet beskrivs de inställningar du kan konfigurera i LAN-faxdrivrutinens egenskaper.

Bild av programskärmen (numrerade detaljer)

1. Pappersformat

Anger pappersformat.

• Dokumentformat

Anger pappersformatet på det dokument som du skickar. Om ett pappersformat har angetts i programmet kommer det pappersformatet att användas. Annars kommer det pappersformat som anges här att användas.

• Utsändningsformat:

Visar det faktiska pappersformatet på det fax som skickas. Om formatet på det dokument som faxas är A3, B4, eller mindre än A4, kommer det faktiska formatet på faxet att vara A4. A3/B4-dokument kommer automatiskt att minskas ner till sändningsformatet.

2. Riktning

Anger sidriktning.

3. Upplösning

Anger upplösning.

• Standard

Välj det här alternativet för ett dokument med normalstora tecken.

• Fin

Välj det här alternativet för ett dokument med liten text.

• Foto

Välj det här för ett dokument som innehåller bilder som t.ex. fotografier eller skuggade ritningar.

4. Användarkod

Om faxöverföring via LAN-fax är begränsad, markera denna kryssruta och ange en användarkod innan du skickar ett fax.

5. Autentisering

Om LDAP-autentisering har angivits klickar du på den här tangenten för att aktivera autentisering och ange ett användarnamn och lösenord innan du skickar ett fax till maskinen.

6. Om...

Visar LAN-faxdrivrutinsversion.

7. Återställa defaults

Återställer inställningar till fabriksinställningar.

Obs

• De inställningar som konfigureras här gäller endast för aktuellt program.