Inställningar som du kan konfigurera för faxförsättsblad

I det här avsnittet beskrivs de inställningar som du kan konfigurera för faxförsättsbladen.

Bild av programskärmen (numrerade detaljer)

1. Bifoga ett Försättsblad

Markera denna för att skicka ett fax med ett försättsblad.

2. Från

Ange avsändarinformationen. Poster som lämnats tomma visas inte på försättsbladet.

• Företag:

Ange namnet på ditt företag. Kan innehålla upp till 64 tecken.

• Avdelning:

Ange namnet på din avdelning. Kan innehålla upp till 64 tecken.

• Namn:

Ange ditt namn. Kan innehålla upp till 64 tecken.

• Telefon:

Ange ditt telefonnummer. Kan innehålla upp till 64 tecken.

• FAX:

Ange ditt faxnummer. Kan innehålla upp till 64 tecken.

3. Importera Bitmap

Ange en bitmappsbild som du vill visa på försättsbladet. Bilden kommer att visas i följande position: Vänster=180, Höger=800, Överkant=50, Nederkant=180 (pixlar). Om bilden är större än angivet område trimmas den.

4. Användarmall

Välj mall för försättsbladet. Det finns tre olika mallar.

5. Knappar

• Förhandsgranska...

Klicka för att förhandsgranska försättsbladet innan du skickar faxet.

• Nollställ alla

Klicka för att ta bort all angiven information.

• OK

Klicka för att avsluta redigering av faxförsättsbladet.

• Avbryt

Klicka för att kasseera faxförsättsbladet.

6. Kommentar

Skriv en kommentar till faxet. Kan innehålla upp till 256 tecken.

7. Ämne

Ange faxets ämne. Kan innehålla upp till 64 tecken.

8. Till

Ange mottagarinformation. Poster som lämnats tomma visas inte på försättsbladet.

• Företag:

Ange mottagarens företagsnamn. Kan innehålla upp till 64 tecken.

• Avdelning:

Ange mottagarens avdelningsnamn. Kan innehålla upp till 64 tecken.

• Namn:

Ange mottagarnamn. Kan innehålla upp till 64 tecken.