Ange upplösning

I detta avsnitt beskrivs hur man anger skanningsupplösning för det aktuella jobbet.

Det finns tre olika upplösningsinställningar:

Standard

Välj detta alternativ när originalet är ett tryckt eller maskinskrivet dokument med normalstora tecken.

Detalj

Välj detta alternativ när originalet är ett dokument med liten text.

Foto

Välj detta alternativ när originalet innehåller bilder som t.ex. fotografier eller skuggade ritningar.

1Tryck på [Bildkvalitet].

Bild på Bildkvalitet

2Tryck på [Uppåtpil][Nedåtpil] för att välja önskad upplösningsinställning och tryck sedan på [OK].

Obs

• Tryck på [Escape] för att ångra den aktuella ändringen och återgå till den ursprungliga skärmen.

• Du kan ändra maskinens standardinställningar för [Upplösning] för att alltid skanna med en specifik upplösningsnivå.

• Upplösningen “Foto” är inte tillgängligt för internetfax. Om upplösningen “Foto” har angetts kommer fax skickas med upplösningen “Detalj”.

• Tillfälliga jobb rensas i följande fall:

• När ingen inmatning tas emot under den tid som anges i [Syst. timer för autoåterg.] medan startskärmen visas.

• När [Radera/Stopp] trycks ner medan startskärmen visas.

• När maskinens läge ändras.

• När maskinen är avstängd.

• När maskinens standard för samma inställning ändras.