Ange mottagare med hjälp av gruppöverföringsfunktionen

Du kan skicka ett fax till flera mottagare samtidigt. Du kan överföra ett fax till max 100 mottagare (inklusive vanliga faxmottagare och internetfaxmottagare)

Fax skickas till mottagarna i den ordning de angavs.

1Tryck på [Fax].

Bild av faxtangent

2Lägg till en mottagare med hjälp av någon av följande metoder:

• För att lägga till en snabbvalspost: tryck på motsvarande snabbvalstangent.

• För att lägga till en kortnummerpost: tryck på [Adressbok] och välj [Sök adressbok]. Ange en mottagare och tryck sedan på [OK].

• För att lägga till en manuellt angiven mottagare: bekräfta att [Siffrtan] är nedtryckt och ange sedan mottagarens faxnummer med hjälp av siffertangenterna.

• För att lägga till en mottagare från en LDAP-server: Följ anvisningarna i "Ange mottagaren från en LDAP-server".

3Tryck på [OK].

Tryck på [Lista] för att se förteckningen över de mottagare som har lagts till hittills.

Gå tillbaka till steg 2 för att lägga till fler mottagare.

Obs

• Medan du anger flera mottagare kan du trycka på [Radera/Stopp] för att radera samtliga mottagare.

• Om du anger flera mottagare i läget Omgående överföring växlar maskinen tillfälligt om till Minnesöverföringsläge.

• Om mottagarna innehåller både vanliga faxmottagare och internetfaxmottagare kommer fax att skickas till internetfaxmottagarna först.

• Om man vid gruppöverföring trycker på [Radera/Stopp] avbryts endast faxöverföring till den aktuella mottagaren.