Windows

Du kan konfigurera skrivarinställningar för ett visst program.

Om du vill konfigurera inställningar för ett visst program öppnar du Skrivaregenskaperna i det programmet.

Följande instruktioner beskriver hur man konfigurerar inställningar för programmet WordPad i Windows 7.

1Öppna den fil du vill skriva ut.

2I [Arkiv]-menyn klickar du på [Skriv ut...].

Dialogrutan [Skriv ut] visas.

3Välj den skrivare som du vill använda i listan [Välj skrivare] och klicka sedan på [Inställningar].

Obs

• Hur du öppnar dialogrutan Skrivaregenskaper kan variera beroende på program. För mer information, se de handböcker som medföljer programmet.

• De inställningar du gör enligt instruktionerna ovan gäller enbart för det aktuella programmet.

• Vanliga användare kan konfigurera de egenskaper som visas i dialogrutan Skrivaregenskaper i ett program. De inställningar som görs här används som standard när du skriver ut från det programmet.