Få tillgång till skrivaregenskaperna från fönstret [Enheter och skrivare]

Viktigt

• För att ändra skrivarens standardinställningar inklusive alternativa konfigurationsinställningar loggar du in med ett användarkonto som har behörighet att hantera skrivare. Administratörer har som standard behörighet att hantera skrivare.

• Du kan inte ändra skrivarens standardinställningar för varje användare. Inställningarna som har konfigurerats i dialogrutan Skrivaregenskaper gäller för alla användare. Åtgärder och skärmar kan variera beroende på vilket operativsystem du använder.

• Instruktionerna nedan utgår från Windows 7 som exempel. Om du använder ett annat operativsystem kan instruktionerna variera något.

1På [Start]-menyn klickar du på [Enheter och skrivare].

2Högerklicka på ikonen för den skrivare som du vill använda, och klicka sedan på [Skrivaregenskaper].

Dialogrutan Skrivaregenskaper visas nu.

Obs

• De inställningar du konfigurerar här används som standardinställningar för alla program.

• När du öppnar PostScript3-skrivaregenskaperna, ändra inte inställningarna för [Format i papperskassett].