Installera pappersmatningsenhet (kassett 2)

VARNING

• Att röra stiften på strömkabelns kontakt med något metalliskt föremål medför risk för brand och elektriska stötar.

VARNING

• Det är farligt att röra elkabelns stickkontakt med blöta händer. Det kan leda till elektriska stötar.

FÖRSIKTIGT

• Innan du installerar eller tar bort tillval ska du alltid dra ur strömkabeln ur vägguttaget och låta maskinen kylas av helt. Att inte vidta dessa försiktighetsåtgärder utgör risk för brand.

FÖRSIKTIGT

• Maskinen väger ca 18,4 kg (40,6 lb.). Använd maskinens infällda handtag för att lyfta den och lyft försiktigt. Om du tappar maskinen kan den gå sönder eller skadas.

FÖRSIKTIGT

• Att lyfta pappersmatningsenheten vårdslöst eller tappa den kan orsaka skada.

FÖRSIKTIGT

• Innan du flyttar skrivaren ska du dra ur strömkabeln från vägguttaget. Om sladden rycks ut kan den skadas. Kontakter och sladdar som är skadade kan orsaka el- eller brandfara.

Viktigt

• Kassett 1 krävs för att skriva ut med användning av tillvalet pappersmatningsenhet. Utan Kassett 1 uppstår pappersstopp.

• Ta inte tag i kassetterna när du flyttar/lyfter maskinen.

1Kontrollera att paketet innehåller pappersmatningsenheten.

Bild av pappersmatningsenhet

2Stäng av strömmen och dra sedan ur maskinens strömkabel ur vägguttaget.

3Lyft kassetten försiktigt och dra sedan ut den med båda händerna.

Placera kassetten på en plan yta.

4Ta bort skyddsmaterialet från insidan av kassetten.

Bild av kassett

5Tryck försiktigt in kassetten rakt in i den extra pappersmatningsenheten.

6Lyft maskinen med hjälp av de infällda handtagen placerade på båda sidor av maskinen.

Bild av maskinen

7Det finns tre upprättstående piggar på tillvalet pappersmatningsenhet. Justera dem med hålen på undersidan av maskinen och sänk sedan maskinen försiktigt.

Bild av pappersmatningsenhet

8Anslut maskinen till vägguttaget och slå sedan på strömbrytaren.

9Efter installation av tillvalet, skriv ut konfigurationssidan för att kontrollera installationen.

Om enheten är korrekt installerad kommer "Kassett 2" att visas under "Pappersinmatning" på konfigurationssidan.

Obs

• Efter installation av tillskassetten, välj kassett 2 i skrivardrivrutinen. För mer information, se skrivardrivrutinens hjälp.

• Om pappersmatningsenheten inte har installerats korrekt, installerar du om den enligt följande. Om installationen inte lyckas efter ett andra försök, kontakta din sälj- eller servicerepresentant.