Ställa in maskinen för att ta emot en IPv6-adress automatiskt

Viktigt

• Nätverket måste omfatta en DHCP-server för att maskinen automatiskt ska kunna erhålla en IPv6-adress.

1Tryck på [Användarverktyg].

Bild av knappen Användarverktyg

2Tryck på [Uppåtpil] [Nedåtpil] för att välja [Nätverksinställningar] och tryck sedan på [OK].

3Om du ska ange ett lösenord, ange lösenordet med siffertangenterna och tryck sedan på [OK].

4Tryck på [Uppåtpil] [Nedåtpil] för att välja [IPv6-konfiguration] och tryck sedan på [OK].

5Tryck på [Uppåtpil] [Nedåtpil] för att välja [DHCP] och tryck sedan på [OK].

6Tryck på [Uppåtpil] [Nedåtpil] för att välja [Aktivt] och tryck sedan på [OK].

7Tryck på [Användarverktyg] för att återgå till startskärmen.

8Om du ombeds starta om maskinen, stäng av maskinen och slå sedan på den igen.

9Skriv ut konfigurationssidan för att bekräfta inställningarna.

IPv6-adressens inställningar kommer visas under “IPv6-konfiguration” på konfigurationssidan.

Obs

• Tryck på [Escape] om du vill gå tillbaka till föregående nivå i menyträdet.

• Ett lösenord för att komma åt menyn [Nätverksinställningar] kan anges i [Lås för adm.verktyg].

• När [DHCP] är aktiverat används inte manuellt konfigurerade IPv6-adressinställningar.