Ansluta till en telefonlinje

Du kan ansluta maskinen till det allmänna telefonnätet (PSTN) direkt eller genom en privat telefonväxel (PBX).

Dessutom kan du ansluta en extern telefon för att använda samma telefonlinje för röstsamtal.

region-b

FÖRSIKTIGT

• För att minska risken för brand, använd endast nr 26 AWG eller större telekommunikationskabel.

region-b

ATTENTION

• Pour réduire le risque d'incendie, utiliser uniquement des conducteurs de télécommunications 26 AWG ou de section supérieure.

Viktigt

• region-b: Enligt amerikansk lag måste du programmera ditt telefonnummer-ID (ditt faxnummer) i din maskin innan du kan ansluta till det allmänna telenätet.

• Kontrollera att anslutningen är av rätt typ innan du börjar.

1Anslut en telefonkabel till LINE.

Bild av maskinen

2Om du använder en extern telefon, anslut telefonen till TEL.

Bild av maskinen

Obs

• När maskinen har anslutits till telefonlinjen, konfigurera inställningarna för telefonnätverk och faxmottagningsläge.

• Om din telefon har funktioner som inte är kompatibla med den här maskinen kommer de funktionerna inte kunna användas.

• Kontrollera att du har registrerat användarfaxnumer och användarnamn under den inledande konfigurationen. Du kan kontrollera registrerad information i [Programmera faxinform.] under [Admin.verktyg].