Exteriör: framifrån (Typ 2-model)

Numrerad översikt av framsidan

1. ARDF-lucka (Autoreverserande dokumentmatare)

Öppna den här luckan för att avlägsna original som fastnat i ARDF:en.

2. ADF:ens papperskassett (inmatning)

Öppna luckan och placera buntar med original här. De matas in automatiskt. Denna kassett kan innehålla max 50 pappersark.

3. Förlängare till ARDF:ens utmatningsfack

Dra ut denna när du placerar papper som är längre än A4 i ARDF:ens papperskassett (inmatning).

4. ARDF:ens utmatningsfack

Original som har skannats med ARDF:en matas ut här.

5. Ändguide

Höj ändguiden så att pappret inte ramlar ut.

6. Frontlucka

Öppna den här luckan när du byter skrivarpatron eller tar bort felmatat papper.

7. Kassett 2 (tillval)

Denna kassett kan innehålla max 250 pappersark.

8. Kassett 1

Denna kassett kan innehålla max 250 pappersark.

9. Sidoinmatningsfack

Denna kassett kan innehålla max 50 pappersark.

10. Utmatningsfack

Här matas utskrifterna ut. Här kan upp till 125 ark normalt papper staplas.

11. USB-port

Sätt i ett USB-minne för att lagra skannade filer med hjälp av funktionen Skanna till USB.

12. Kontrollpanel

Innehåller skärm och tangenter för maskinstyrning.

13. Originalglas

Placera original här, ark för ark.

14. Originalglasets lock

Öppna locket för att placera original på originalglaset.