Öppna från CD-ROM-skivan

Följ anvisningarna nedan för att öppna handboken från CD-ROM-skivan.

Viktigt

• Instruktionerna nedan utgår från Windows 7 som exempel. Om du använder ett annat operativsystem kan instruktionerna variera något.

1Sätt i CD-ROM-skivan med handböckerna i CD-ROM-enheten.

Om du använder en dator med ett operativsystem från Macintosh öppnar du "Manuals.htm" from the CD-ROM-skivans rotkatalog.

2Välj ett gränssnittsspråk och klicka sedan på [OK].

3Klicka på [Läsa HTML-handböcker] eller [Läsa PDF-handböcker] och välj önskad handbok.

Handboken öppnas.

Obs

• Om du använder en dator med ett operativsystem från Windows öppnas CD-ROM-skivan automatiskt. Det kan hända att Autostart inte fungerar på grund av operativsystemets inställningar. Om så är fallet ska du starta "setup.exe" från CD-ROM-skivans rotkatalog.