Installera handböcker på din dator

Den CD-ROM-skiva som medföljer maksinen innehåller handböcker i HTML- och PDF-format. Följ anvisningarna nedan för att installera den.

Viktigt

• Systemkrav för installation av HTML-manual:

• Operativsystem: Windows XP/Vista/7, Windows Server 2003/2003 R2/2008/2008 R2

• Minsta skärmupplösning: 800 × 600 pixlar

• Rekommenderade webbläsare för visning av HTML-manualen:

• Internet Explorer 6 eller senare

• Firefox 3.5 eller senare

• Safari 4.0 eller senare

• Program för att visa PDF-manualerna:

• Adobe Acrobat Reader eller Adobe Reader

• Instruktionerna nedan utgår från Windows 7 som exempel. Om du använder ett annat operativsystem kan instruktionerna variera något.

1Stäng alla program som är i gång.

2Sätt i CD-ROM-skivan med handböckerna i CD-ROM-enheten.

Om du använder en dator med ett operativsystem från Macintosh öppnar du "manuals.htm" från CD-ROM-skivans rotkatalog.

3Välj ett gränssnittsspråk och klicka sedan på [OK].

4Klicka på [Installera handböcker].

5Slutför installationen genom att följa instruktionerna på skärmen.

6Klicka på [Slutför] när installationen är klar.

7Klicka på [Avsluta].

Obs

• Om du använder en dator med ett operativsystem från Windows öppnas CD-ROM-skivan automatiskt. Det kan hända att Autostart inte fungerar på grund av operativsystemets inställningar. Om så är fallet ska du starta "setup.exe" från CD-ROM-skivans rotkatalog.