Handböcker till den här maskinen

Flera handböcker medföljer denna maskin. Välj den handbok som innehåller den information som du söker.

Viktigt

• Mediet kan variera beroende på vilken handbok det rör sig om.

• Den tryckta och den elektroniska versionen av handboken har samma innehåll.

• Adobe® Acrobat® Reader®/Adobe Reader måste vara installerat om du vill läsa handböckerna som PDF-filer.

• En webbläsare måste installeras för visning av HTML-handböcker.

Säkerhetsinformation

Ger information om säker användning av den här maskinen.

Läs detta noggrant för att undvika person- eller materialskada.

Handbok för snabbinstallation

Innehåller information om hur man packar upp maskinen och ansluter den till en dator.

Startguide för skanner och fax

Innehåller information om hur man installerar och använder maskinens skanner- och faxfunktioner. Information om dessa funktioner som inte finns här hittar du i användarhandboken.

Användarhandbok

Tillhandahåller information om allmän användning och omfattar de ämnen som anges nedan.

• Installera tillval

• Lämpliga papperstyper

• Hur man använder skrivar-, kopiator-, skanner- och faxfunktioner

• Konfigurera maskinen

• Felsök och åtgärda pappersstopp

• Byta förbrukningsartiklar

• Kontrollera maskinens status med hjälp av Web Image Monitor

• Information om underhåll

Handboken förvaras på CD-ROM-skivan som medföljer maskinen.

Snabbguide

Tillhandhåller information om felsökning och grundfunktionerna för kopiator, skanner och fax.

Handboken förvaras på CD-ROM-skivan som medföljer maskinen.

Handbok för installation av drivrutin

Innehåller instruktioner för installation av skrivardrivrutiner (PCL6 och PostScript 3) samt skannerdrivrutin (TWAIN).

Handboken förvaras på CD-ROM-skivan med drivrutiner som medföljer maskinen.