Fejléc átugrása
Súgó
 

A szkenner funkcióval való fájltárolás áttekintése

Ez a szakasz ismerteti szkenner funkcióval való fájltárolás folyamatát.

Fontos

  • Minden egyes tárolt fájlhoz megadhat egy jelszót. A jelszóval nem védett fájlokat elérhetik az adott helyi hálózat más felhasználói is a DeskTopBinder használatával. Javasoljuk, hogy jelszó megadásával védje a tárolt fájlokat a jogosulatlan hozzáféréstől.

  • A készülékben tárolt szkennelt fájl hibajelenség esetén elveszhet. Javasoljuk, hogy a fontos fájlokat ne a merevlemezen tárolja. A beszállító nem felelős a fájlok elvesztéséből származó esetleges károkért. A fájlok hosszú távú tárolásához javasoljuk a DeskTopBinder használatát. A részletekről érdeklődjön a helyi kereskedőtől vagy tekintse át a DeskTopBinder dokumentációját.

Példa a szkenner funkcióval való fájltárolásra, számozott illusztráció

  1. Ez a készülék

    Szkennelt fájlokat tárolhat a készülék merevlemezén. A tárolt fájlokat elküldheti e-mailben, a Szkennelés mappába funkcióval vagy a hálózati kézbesítő szkennerrel.

  2. Kliensszámítógép

    A DeskTopBinder használatával a hálózaton keresztül megtekintheti, másolhatja vagy törölheti a készüléken tárolt fájlokat. A Web Image Monitor használatával a hálózaton keresztül megtekintheti, letöltheti, elküldheti vagy törölheti a készüléken tárolt fájlokat. A DeskTopBinder Lite részleteivel kapcsolatban lásd a DeskTopBinder Lite kézikönyveit. A Web Image Monitor részleteivel kapcsolatban lásd a Web Image Monitor Súgóját.

Megjegyzés

  • A DeskTopBinder Lite programot letöltheti a webről, majd telepítheti a kliensszámítógépen.

  • A tárolt fájlok egy beállított időtartam után törlődnek. Az időtartam meghatározásával kapcsolatos tudnivalókat lásd a Hálózati és rendszerbeállítások útmutatóban.

  • A szkenner funkció alatt tárolt fájlok nem nyomtathatóak a készülék kezelőpaneljéről. Nyomtassa a fájlokat egy kliens számítógépről, miután fogadta azokat az adott számítógépen.

  • Egyidejűleg tárolhat is és e-mailben elküldhet egy szkennelt fájlt. A részletekkel kapcsolatban lásd az "Egyidejű tárolás és küldés e-mailben", az "Egyidejű tárolás és küldés a szkennelés mappába funkcióval", valamint az "Egyidejű tárolás és kézbesítés" című részeket.

  • A beolvasott fájlokat elmentheti egy hordozható memóriaeszközre. A részleteket lásd A "Szkennelt fájlok cserélhető memóriaegységre történő mentésének alapműveletei" című részben.