Fejléc átugrása
Súgó
 

Szkenner kezelési útmutató

Olvassa el ezt először
Beolvasott fájl küldése e-mailben

Szkennelt fájlokat csatolhat e-mailekhez, és elküldheti azokat LAN- Internet-kapcsolatokon keresztül.

Szkennelt fájlok küldése mappákba

A Szkennelés mappába funkció használatakor a szkennelt fájlok megosztott mappákba, az FTP szerver mappáiba vagy NetWare mappákba küldhetőek a hálózaton keresztül. Elküldheti a szkennelt fájlokat egy számítógép megosztott mappájába úgy, hogy egyszerűen behelyezi az eredetit és a kezelőpanelen megadja a címzettet.

Szkennelt fájlok küldése WSD használatával

A Web Services on Devices (Készülékek webes szolgáltatásai, WSD) funkció a Windows Vista, Windows 7 és más, kompaitbilis operációs rendszereken használható. A WSD segítségével a készülékkel beszkennelt fájlokat a hálózat egy megadott számítógépére lehet küldeni.

Fájlok tárolása a szkenner funkcióval

A szkenner funkció segítségével fájlokat tárolhat a készüléken, majd a tárolt fájlokat elküldheti e-mailen vagy a Szkennelés mappába funkcióval.

Szkennelt fájlok mentése hordozható memóriaeszközre

A szkenner funkció használatával elmentheti a szkennelt fájlokat egy hordozható memóriaeszközre. Könnyűszerrel, számítógép használata nélkül digitalizálhat és menthet el dokumentumokat.

Beolvasott fájlok kézbesítése

A ScanRouter kézbesítő szoftver segítségével többféleképpen is kézbesítheti a készülék által különféle módokon előállított fájlokat.

Eredeti dokumentumok szkennelése a hálózati TWAIN szkenner segítségével

A TWAIN meghajtó lehetővé teszi az eredeti példányok szkennelését a készüléket egy kliensszámítógépről a hálózaton keresztül.

Különféle szkennelési beállítások

Ez a rész a különféle szkennelési beállításokat mutatja be.

Szkenner funkciók

Ez a fejezet a Szkenner beáll. menü felhasználói eszközeit ismerteti.

Függelék