Utskriftens färger överensstämmer inte med färgerna som visas på skärmen

Om färgerna på bilder som visas på datorskärmen inte överrensstämmer med utskriftsfärgerna kan det bero på något av följande.

Möjlig orsak

Lösning

Färgutskrift specificerades inte för data.

Kontrollera att både programmet och drivrutinen har konfigurerats för färgutskrift. För mer information, se skrivardrivrutinens hjälp.

Utskriftskvalitet inte har konfigurerats.

Konfigurera inställningar för utskriftskvalitet. För mer information, se skrivardrivrutinens hjälp.

Dubbelriktad kommunikation har inte aktiverats på maskinen.

Om dubbelriktad kommunikation inte har aktiverats kan färgtonen i utskrifter skilja sig åt från vad som visas på skärmen. Aktivera dubbelriktad kommunikation. Se Konfigurera tillval och pappersinställningar.

[Economy Color] har aktiverats på fliken [Utskr.kv.] (PCL-/DDST-skrivardrivrutiner) eller under [Skrivarfunktioner] (PostScript 3-skrivardrivrutiner).

Om Economy Color-utskrift är aktiverad är utskrifter mindre täta och färgraderingen kan se annorlunda ut. För mer information, se skrivardrivrutinens hjälp.