Ansluta en digitalkamera med en USB-kabel

Denna maskin stödjer direktutskrift vilket ger dig möjlighet att skriva ut bilder tagna med en digitalkamera genom att ansluta kameran direkt till skrivaren. Nedan beskrivs hur du ansluter maskinen till en digitalkamera.

Viktigt

• Använd USB-kabeln som levererades med digitalkameran.

• Kontrollera att din digitala kamera stödjer PictBridge.

1Kontrollera att strömmen till både maskin och digitalkamera är på.

2Öppna luckan till USB-porten, anslut USB-kabeln och anslut sedan kabelns andra ände till din digitalkamera.

Bild av maskinen

När maskinen identifierat digitalkameran som en PictBridge-enhet visas på maskinens kontrollpanel först meddelandet “Ansluter PictBridge...” sedan visas “Klar”.

3När en digitalkamera inte är ansluten till maskinen ska USB-kabeln förvaras på en plats där den inte kan skadas.

Obs

• För mer information om utskriftsmetoden, se PictBridge-utskrift.

• Stäng luckan till USB-porten efter användning.