Exteriör: Baksida

Numrerad översikt på baksidan

1. Knapp för att skjuta ADF-enhet

Tryck för att skjuta ADF-enheten mot maskiens baksida och håll kvar i detta läge om utmatningen till utmatningsfacket är svår att återställa.

2. Strömbrytare

Använd denna för att slå på och stänga av strömmen till skrivaren.

3. Strömförsörjning

För att ansluta strömkabeln till maskinen.

4. Bakre luckan

Ta bort den här luckan vid påfyllning av papper längre än A4 i kassett 1.

5. Kabellucka

Ta bort den här luckan vid anslutning av kablar till maskinen.

6. Anslutning för extern telefon

För att ansluta en extern telefon.

7. USB-port

För att ansluta maskinen till datorn med en USB-kabel.

8. Ethernetport

För att ansluta maskinen till ett nätverk med hjälp av en nätverkskabel.

9. G3-linje (analog) gränssnittsanslutning

För att ansluta en telefonlinje.

10. Pappersguide

Dra upp sidoguiderna för att förhindra papper från att falla ur när du skriver ut ett stort utskriftsjobb. Sidoguiderna kan justeras efter positionerna A4/Letter eller Legal

Obs

• Förflytta ADF-enheten som visas nedan. Förflytta ADF-enheten endast då den är stängd. Var försiktig så att du inte klämmer fingrarna vid förskjutningen.

Bild av knapp för förflyttning av ADF-enhet

• Dra upp sidoguiderna så som visas nedan för att förhindra utskrifter i A4- eller Letterformat från att falla ur.

Illustration av sidoguider

• Dra upp sidoguider så som visas nedan för att förhindra utskrifter i Legalformat från att falla ur.

Illustration av sidoguider