Exteriör: framifrån

Numrerad översikt av framsidan

1. ADF-lucka (Automatisk doukumentmatare)

Öppna den här luckan för att avlägsna original som fastnat i dokumentmataren.

2. ADF:ens papperskassett (inmatning)

Placera buntar med original här. De matas in automatiskt. Denna kassett kan innehålla max 35 pappersark.

3. ADF-utmatningsfack

Original som har skannats med dokumentmataren matas ut här.

4. Förlängare till ADF-kassetter

Dra ut dessa när du placerar papper som är längre än A4 i dokumentmatarens kassett.

5. Utmatningsfack/Övre lucka

Här matas utskrifterna ut. Här kan upp till 150 ark normalt papper staplas.

Öppna här för att byta skrivarpatroner.

6. Frontlucka

Öppna den här luckan när du byter toneruppsamlare eller när du tar bort felmatat papper.

7. Kassett 1

Denna kassett kan innehålla max 250 pappersark.

8. Kassett 2 (tillval)

Denna kassett kan innehålla max 500 pappersark.

9. Sidoinmatningsfack

Fyll på papper här, ark för ark.

10. Kontrollpanel

Innehåller skärm och tangenter för maskinstyrning.

11. USB-port

Sätt i ett USB-minne för att använda funktionen Skanna till USB eller anslut en digitalkamera med en USB-kable för PictBridge-utskrift.

12. Exponeringsglas

Placera original här, ark för ark.

13. Lucka för exponeringsglaset

Öppna denna lucka för att placera original på exponeringsglaset.